Plejade in Plejadanci

Ste kdaj pomislili iz kje prihajate in kakšno je vaše poslanstvo? Vas je vedno več, ki čutite zavedanje in spremembe znotraj sebe?

Jaz osebno vedno bolj čutim močno povezanost s Plejadami. 

Na našem planetu je kar veliko plejadancev. Kljub našim reinkarnacijam v različnih civilizacijah, so se energije naše duše in zavesti zlile na zemljo. Naselili smo Atlantido in pričeli z močjo naše civilizacije na zemlji.

 

V letu vodnarja in po odprtju levjih vrat 8.8.2015, je še močneje čutiti razvoj naše zavesti in povezanosti s našo izvorno energijo Plejad.
V zadnjem času, predvsem pri udeleženci mojih meditacij čutim izredno prisotnost te energije. Vedno bolj verjamem in čutim medsebojno povezanost. Ljudje, ki v sebi nosijo to energijo, resnično lahko razsvetlijo pot tudi na kolektivni zavesti tistih, ki še iščejo pot do božanskega življenja. 

Kako prepoznate, če dejansko tudi vi prihajate s plejad? 

Energija plejad, je tista izvorna energija, ki se nahaja v določenem posamezniku, ki prisostvije na Zemlji kot Plejadanec.

Plejadanci iščemo harmonijo in ravnovesje v vseh stvareh. To je naše osredotočenje in darilo galaksiji. Ravnovesje in harmonija se lahko dosežeta na osebni ali kolektivni ravni.

Plejadanski Mojstri nam v naša vsakdanja življenja pomagajo sidrati energije in zavest Plejad, kakršna je npr. brezpogojna ljubezen. Pomagajo nam prizemljiti višjo zavest, da poiščemo načine, kako jo lahko izrazimo v fizičnem svetu. Pomagajo nam, da se povežemo in da smo svetloba ter da najdemo lepoto in božansko v svetu, ki nas obdaja. Energije Plejad so idealne za umetnike, glasbenike, plesalce, tehnologe in inžinirje, tiste ki gradijo mreže preko svetovnega spleta ali za kogarkoli, ki še ni, a vendar želi razviti te aspekte v sebi.

Plejadanci ponujamo svojo podporo pri duhovnem vodstvu. Naš namen je, da tudi druge poučimo o moči in lepote tega, kar v resnici smo, ter o božanski kreaciji, katere del smo mi vsi. Naše energije so lahke in ljubeče. Prinašajo višjo modrost in informacije pomembne za duhovni razvoj. Pogosto smo polni humorja in želimo podati preprosto vodstvo, kako prizemljiti božansko ljubezen v naša življenja. Prav tako želimo prenesti na vas napredek v uporabi svetlobe, hologramov in laserske tehnologije, Smo nosilci luči, ki jo želimo deliti z drugimi.
Plejadanci smo se naučili potovati v druge svetove, čeprav ne v vesoljskih ladjah. Razumemo vaše strahove pred neznanim, zato prihajamo na pomoč na načine, ki vas ne ogrožajo. Največkrat delujemo skozi človeško zavest in naš namen ni, da bi vam škodovali, ampak da vam pomagamo k razvoju zavesti. 

Kako vam Plejadanci lahko pomagajo? 

Kot vodniki vam Plejadanci pomagamo, da ste lahko ustvarjalni in uporabljate v srcu osrediščen in prizemljen pristop k duhovnosti. Učimo vas, da je duhovnost vse okrog nas v vsakodnevnem življenju in vas spodbujamo, da v življenju delujete na harmonične in uravnovešene načine. Pomagamo vam iskati harmonijo in sodelovanje med nami ter med planetom Zemljo.
Plejadanci smo izpopolnili izraz brezpogojne ljubezni in harmonije tako znotraj družbe kot tudi individualno. Vse to smo izpopolnili v stanju fizičnega telesa, zato lahko človeštvu predamo veliko praktičnega vodstva glede tega, kako delovati na večdimenzionalni osnovi znotraj človeškega telesa.

Plejadanci smo bitja osrediščena v srcu, ne dominira nam um in tako lahko živimo v trenutku in se osredotočimo na to, karkoli izkušamo. Druga bitja na Zemlji se lahko od nas veliko naučijo. Naša duhovna učenja so zelo praktična in prizemljena. Učimo vas horizontalne poravnave, kar pomeni, da duhovno zavedenje prenesemo na fizično raven vsakodnevnega življenja. To je drugače kot pri nekaterih zvezdnih bitjih, ki vam ponudijo bežne vpoglede v eterične in nefizične duhovne resničnosti in se nagibajo k temu, da nas začasno odvedejo stran od fizične Zemlje in naših vsakdodnevnih življenj. 

Dobrodošli med Plejadanci.

 

plejadanci

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice