BION

Na inštitutu BION  sem opravila meritve, ki so pokazale izredne rezultate.

Bion, Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo, je zasebni raziskovalni Inštitut, ustanovljen leta 1990, leta 1992 je bil vpisan v register raziskovalnih organizacij pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) Republike Slovenije in tako akreditirana raziskovalna ustanova.

Dejavnost Inštituta se odvija na naslednjih področjih:

  • znanstveno raziskovalnem,
  • razvojno tehnološkem,
  • vzgojno izobraževalnem,
  • na področju testiranja izdelkov s težko dokazljivim ozadjem učinkov in
  • na področju zdravilstva, kjer je ustanovitelj Zdravilnega centra Medin in Akademije za zdravilstvo.

Povzetek testiranja energijskega delovanja Karmen Matičič

Na svetu še ni naprave, ki bi bila sposobna nedvoumno meriti energijsko delovanje človeka.

Zato na Inštitutu Bion to delovanje merimo prek merljivega vpliva na vodo in merljivega vpliva na fiziološke značilnosti ljudi (na dihanje, srčni utrip, električno prevodnost kože, temperaturo, mišično aktivnost). Naše raziskave so pokazale, da povprečen človek, tudi ko se potrudi, ni sposoben spremeniti značilnosti vode, ki se izrazi v spremenjenem videzu njenih posušenih kapljic.

Naše raziskave so pokazale, da povprečen človek, tudi ko se potrudi, ni sposoben spremeniti niti fizioloških značilnosti druge osebe brez neposrednega stika ali komunikacije, niti ni sposoben tako spremeniti značilnosti vode, ki se izrazi v spremenjenem oblikovanju ostankov posušenih vodnih kapljic. 

Testiranje vpliva na vodo 

Testiranje vode

Karmen Matičič je uspela značilno vplivati na vodo, kar se je potem pokazalo pri sušenju vodnih kapljic. To kažejo tako slika 26 v poročilu, kot grafa na slikah 27 in 28. Fotografije posušenih vodnih kapljic, na katere je vplivala, so svetlejše od kapljic vode, ki ni bila energizirana. To potrjuje njeno moč energijskega spreminjanja vode. 

Testiranje vpliva na prostovoljce 

Gospa Karmen Matičič je statistično značilno spremenila merjene fiziološke lastnosti pri treh prostovoljnih osebah, pri čemer niso vedele, kdaj deluje nanje. Njen vpliv je bil večinoma pomirjevalen in sproščujoč, v enem primeru pa energizirajoč. Osebe se glede na svoje stanje in potrebe namreč različno odzivajo na energijsko delovanje zdravilca. Posebej se je izkazala pri vplivu na blago povišanje telesne temperature, kar pripisujemo globokemu odzivu telesa na njeno energijsko delovanje. 

Ocena: 

Na podlagi rezultatov celotnega testiranja zaključujemo, da je terapevtka Karmen Matičič sposobna objektivnega in merljivega energijskega delovanja tako na vodo kot na ljudi.

 

Inštitut Bion

  • BION Certifikat

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice