Kaj je PEH?

PEH je kratica za polno ime Pleiades Energy Healing
(v nadaljevanju PEH) 

Ime je frekvenca dobila po ozvezdju Plejade, saj so  ravno v obdobju po letu 2012, na zemljo preko Plejad pričele prihajati nove energijske frekvence Plejad in drugih oddaljenih galaksij. 

PEH je izredno visoka frekvenca, ki jo skozi naš energijski pretok lahko še ojačamo in jo skoncentrirano usmerimo v nek določen namen zdravljenja ali reševanja blokad v našem telesu, ki so vzrok za nastanek raznih bolezni. PEH vam pomaga pri razreševanju starih negativnih vzorcev, čiščenju karme, odpravljanju blokad, aktivno čiščenje čaker, vzpostavitev povezave s svojim višjim - duhovnim jazom.... S svojo frekvenco postopoma spreminja naš DNK zapis, kar omogoča aktivacijo spreminjanja sebe ali tistega, ki mu izvajamo terapijo. Pri izvajanju terapije pride tudi do uvidov in razreševanja preko sporočil, ki jih med samo terapijo prejemam skozi frekvenco. V večini primerov se pojavijo tudi uvidi preteklih življenj ali dogodkov, ki so povzročili travmo v tem življenju. Ali pa je nastala travma ponavljajočega karmičnega vzorca, bodisi iz tega ali enega ali več preteklih življenj. Pri izvajanju terapije, je možno tudi kanalizirati simbole za tistega, kateremu izvajamo terapijo. Terapije so sicer možne tudi na daljavo, vendar iz svojih lastnih izkušenj priporočam osebni obisk in osebni stik. Občutki po terapiji so še par dni izredno močni. V telesu pa zaznavamo izredne spremembe in ščemenje, saj se v našem telesu vklopi čisto posebna - nova frekvenca. Sama terapija lahko poteka od 20 min, pa tudi do ene ure. Odvisno koliko blokad je potrebno počistiti, da smo v celoti pripravljeni na sprejem nove vibracije. Po sami izvedbi terapije sledi pogovor o občutkih, zaznavah in kanaliziranih sporočilih, ki jih preko frekvence prejmem in vam jih po sami seansi ali že med seanso tudi predam. Že po prvi terapiji močno občutite spremembe na vseh področjih. Občutite tudi notranji mir, srečo in popolno ljubezen do sebe in svojega življenja. To pa je tisto, kar nujno potrebujete, da zaživite življenje kot si ga želite.

PEH je  metoda zdravljenja, samozdravljenja in transformacija duha. Zasnovana je na uporabi PEH zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja.

PEH je energijsko uravnoteženje celotnega človeškega bitja. Ne zdravi direktno človekovih bolezni, temveč osebo kot celoto, z vsem njenim energetskim in duševnim poljem. PEH je nova oblika zdravljenja, ki kreira kompleksno biopolje človeškega telesa, tako, da ga privede v popolno ravnovesje svetlobe. Ta iniciira in osebi rekonstruira verigo DNK in ga privede v harmonijo s frekvenco DNK planeta zemlje in celotnega Vesolja. PEH pri delovanju izkorišča skalarno energijsko frekvenco.

Zato se razlikuje od vseh ostalih metod energijskega zdravljenja, kot je reiki, klasična bio energijska terapija itd., 
ker za razliko od omenjenih, skalarna energijska frekvenca z oddaljenostjo postaja močnejša. 
Skalarna energijska frekvenca prihaja neposredno iz aktivnega polja.


Gre za povsem novo zdravilno frekvenco, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za klasično medicino neozdravljivih bolezni.

  • TELO in DUŠA

Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo spodbujaja PEH skalarna energija, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, do sedaj znanih energijskih metod zdravljenja.
PEH frekvenca pripomore k človekovi preobrazbi in transformaciji na vseh ravneh, tako na fizični, psihični, mentalni kot na duhovni. Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebni razvoj na vseh področjih.

 

PEH je morda na prvi pogled podoben Tehniki Reconection in Tesla Metamorfoza in drugim oblikam visokofrek venčnega zdravljenja. Toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

 

Karmen Matičič Galia 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Članki o PEH

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice