Kaj je Kundalini?

Kundalini je duhovna energija, ki spi v vsakem človeku na področju spolne čakre, ki se imenuje Muludhara. To je  energija, ki je spiralno  ovita okoli našega energijskega kanala, ki poteka skozi našo hrbtenico od trtice do glave in na svoji poti skozi energijski kanal prehaja skozi čakre vse do naše kronske čakre.


Kje v naravi lahko vidim univerzalno energijo?

Univerzalna energija v našem biopolju je energija, ki se v univerzum manifestira skozi različne energijske oblike: gravitacija, magnetizem, elektrika.... Univerzalna energija skupaj z univerzalnim informacijskim poljem ali kozmično zavestjo, ki ji rečemo tudi Bog, ustvarja oblike in življenje. Torej tej energiji lahko rečemo tudi življenJska energija, bioenergija, prana...itd.  Ljudje navadno vse te izraze uporabljamo za označevanje vitalne energije človeka, ki je del Univerzalnega energijskega polja. Pri zdravljenju z energijskimi tehnikami uporabljamo univerzalno energijo.


Kodeks božanksega življenja

Vrata v 5 dimenzijo ni težko odpreti. Vendar kako živeti in kakšna so načela??? 

Tukaj je nekaj preprostih načel, ki pa vam bodo aktivno pomagala pri uglaševanju. Tako boste po aktivaciji PEH še močneje začutili božansko 5. dimenzijo. 

1. Z drugimi ravnajte tako, kot želite, da bi drugi ravnali z vami

To je prvo načelo življenja na 5 dimenziji. Ves čas imejte v mislih, kaj drugi občutijo in kako si želijo, da bi se z njimi ravnalo. Na peti dimenziji se odzivajte na potrebe drugih brez skritih lastnih želja, za kar vas univerzum mnogokratno nagrajuje. 


Kako in kdaj dosežemo mojstrstvo ?

Mojstrstvo je zmožnost ustvarjati in izkušati realnost v več dimenzionalni sferi. Je zmožnost delati z energijami na katerikoli želeni način, brez omejitev usode ali karme. Je zmožnost brezpogojno slišati in slediti notranjemu glasu. Mojstrstvo je spoštovanje in sprejemanje vsega in vsakogar.


Z aktivacijo PEH naše telo začne vibrirati na višjih frekvencah. Te frekvence pa nam odpirajo vrata v nove dimenzije. Mnogo ljudi še vedno živi na 3. dimenziji, ki jih zanima le materialno in so duhovno zaprti. Te ljudje so trenutno še vedno v večini, zato nas preko informacij, ki jih prejemamo v našo kolektivno zavest držijo nazaj.


Geometrijski liki, ki so jih uporabljale vse stare civilizacije.
Kaj je sveta geometrija?

Sveta geometrija je starodavna znanost svetega jezika in ključ za odpiranje spoznanja, kako je sestavljen in kako deluje Univerzum. Je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Je jezik ustvarjanja, ki obstaja kot temelj vseh snovi, ki poganjajo našo dušo. V sistemu svete geometrije je narejen načrt za naše celotno stvarstvo in harmonično konfiguracijo duše, ki tvori božanski ritem in posledično ustvarja manifestacije.


×
Prijava na novice