Univerzalna energija in ezoterična anatomija

Kje v naravi lahko vidim univerzalno energijo?

Univerzalna energija v našem biopolju je energija, ki se v univerzum manifestira skozi različne energijske oblike: gravitacija, magnetizem, elektrika.... Univerzalna energija skupaj z univerzalnim informacijskim poljem ali kozmično zavestjo, ki ji rečemo tudi Bog, ustvarja oblike in življenje. Torej tej energiji lahko rečemo tudi življenJska energija, bioenergija, prana...itd.  Ljudje navadno vse te izraze uporabljamo za označevanje vitalne energije človeka, ki je del Univerzalnega energijskega polja. Pri zdravljenju z energijskimi tehnikami uporabljamo univerzalno energijo.

 

Kako merimo energijo?

Le to pa merimo v frekvencah , ki se prevaja skozi svetlobo, ki je del našega energijskega bio polja, ki ga za našim FIZIČNIM TELESOM sestavljajo:

  • ETERIČNO TELO, ki je v tesni povezavi z fizičnim telesom
  • ASTRALNO TELO, ki ga imenujemo tudi čustveno ali emocionalno telo in je povezano z našimi čustvi.
  • MENTALNO TELO, ki je odgovorno za naš intelekt, misli, sprejemanje, razumevanje...
  • DUHOVNO TELO, ki je razčlenjeno v posamezne ravni in je posrednik med duhovnim in fizičnim svetom. Presaga naša čustva, misli, oblike... Odraža naše odnose z drugimi bitji, z naravo, vesoljem ter duhovnim dojemanjem in občutenjem.

Kakšno vlogo ima aktivacija PEH pri energijah?

Aktivacija s frekvenco PEH, ki ima izredno visoko frekvenco delovanja, sežemo v vse dele človeškega bio polja. Zato s frekvenco PEH ne zdravimo samo fizičnega telesa, temveč frekvenca zdravljenja sega vse do duhovnega telesa in vseh njegovih plasti. Torej zdravimo telo kot celoto. Zdravljenje po aktivaciji pa se prične najprej v plasteh izven našega fizičnega telesa. Ko pozdravimo, oziroma počistimo blokade v duhovnem, mentalnem, astralnem in eteričnem telesu, vzpostavimo ponovno povezavo z univerzumom. Delovati nam pričnejo čakre izven našega fizičnega telesa. Izklapljati se prične naš stroj za ustvarjanje blokad, ki se imenuje EGO.

Ker se vibracije frekvence PEH aktivirajo na vse strani enako, se nam z vibracijami aktivirata tudi izventelesni čakri Zemeljska zvezda, ki jo imamo vsi vsaj 30 cm pod našimi stopali in Zvezda duše, ki jo imamo nekje 30 cm nad našo kronsko čakro.

Aktivacija teh čaker nam poleg vseh ostalih dobrin omogoča tudi pretok svetlobe iz univerzuma skozi naše telo čez vse naše čakre po vseh naših meridianih skozi naše podplate v središče zemlje in kroži nazaj do centralnega univerzalnega sonca in ponovno nazaj v naše telo. 

Tako vzpostavimo popoln pretok univerzalne energije skozi celotno naše telo. Bolj smo povezani, več blokad in negativnih vzorcev razrešimo in izničimo in bolj dosegamo višje zavedanje, srečo in notranji mir.

 

ZAŽIVITE POPOLNO BOŽANSKO ŽIVLJENJE, O KATEREM STE DO SEDAJ LE SANJALI. 

Naj sanje postanejo resničnost.

Karmen Matičič Galia 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice