Mojstrstvo življenja

Ste pripravljeni resnično aktivno delati na svoji osebni rasti ali pa bi radi dopolnili svoje znanje in zavedanje?

Če je tako, vas vabim, da se pridružite programu izobraževanja v 6 sklopih "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA".

Karmen Matičič

Kako je nastal program "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA"?

Po večletnih izkušnjah, vseh izobraževanjih, vseh raziskovanjih, najbolj pa okušanje življenja preko lastnih izkušenj.... je prišlo kot strela z jasnega.... v sanjah, in po sanjah v popolnem zavedanju. Vsak dan se je dogajalo z jasnimi navodili in treningom. Vsak dan sem bila v zavedanju, da se sestavlja nekaj mogočnega.

Danes razumem, zakaj ta program nikakor nisem mogla sestavit prej. Sama sem morala ćez vse procese. In šele sedaj vse popolnoma razumem in lahko predam naprej.Vedela sem da se je posejalo seme. Nisem pa vedela koliko časa rabi to seme da vzklije, zraste v čudovito rastlino in zacveti. Mi vsi smo narava. Ravnamo se po ciklih. In da je dokončno zraslo, kar je imelo namen, so minili 4 letni časi.

Šla sem čez močne preizkušnje. Lekcije. Srečala sem se s svetlobo in temo in iz popolnega  labirinta najti pot do zavedanja sebe. V svetlobi sem morala najti temo in v temi prižgati luč. Potem postaviti ravnovesje. Vsak dan so prihajala nova sporočila. Naučila sem se abecedo narave. Se soočiti z vsemi elementi narave. Spremljala so me mogočna bitja in težke sence. Postaviti sem morala vso svojo preteklost in odkleniti najbolj mračne spomine preteklih življenj in se z njimi soočiti. Odprla se je matrika ki mi je pokazala skrivnosti življenja.

Kako sem se spremenila?

Veliko starega je odšlo iz mojega življenja. Naučila sem se spuščati, brez obžalovanja. Vsak ima možnost izbire. In nato je prišlo spoznanje... da z vsem kar odhaja, se pripravlja prostor za novo. Ne vibriramo vedno vsi z vsem na isti frekvenci. In vsi smo se že nekoč nekje dogovorili kdaj se ponovno snidemo. 

Čas ne obstaja. Smo le popotniki skozi dimenzijo časa. Za vsem tem pa obstaja spoznanje, da je vse kar dihamo, vse kar smo in vse kar živimo sad brezpogojne ljubezni. Ko jo najdemo v sebi je to vir za vse tisto kar za našo prihodnost gradimo v tem trenutku.

Kako je program "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA" sestavljen?

Program za izobraževanje obsega 6 sklopov. Po narekovanih navodilih od nekje tam zgoraj in s pomočjo vseh mojih vodnikov. Program sestavljajo orodja, kode, simboli,  navodila za razširjeno zavedanje vsega kar smo in vsega kar lahko v vsakem trenutku postanemo. Namenjeno je vsakemu, ki želi spoznati večdimenzionalno zavedanje sebe, sprejeti obilje na vseh področjih, živeti lahkotno in mirno življenje polno radosti in veselja. 

Tudi vsem tistim, ki so pripravljeni vstopit v matriko časa in prostora. Tam pa smo preko svetlobnih niti povezani vsi z vsem.

Prostora v eni skupini je samo za določeno število udeležencev. 

Komu je program "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA" namenjen?

Udeleženci so lahko tisti, ki so pripravljeni resnično aktivno delati na svoji osebni rasti ali tisti, ki bi radi dopolnili svoje znanje in zavedanje, s tem pa kasneje pripomogli tudi drugim stopiti na čudovito pot življenja in postati odlični kreatorji svojega lastnega božanskega življenja.

Program izobraževanja ima močno iniciacijsko energijo, kar pomeni, da se vam bodo po vsakem sklopu aktivirali procesi, ki vas bodo popeljali na višji nivo zavedanja in s tem prešli na višjo vibracijo življenja.

Zavedajte se tudi tega, da je ta program namenjen zgolj tistim, ki so pripravljeni narediti v svojem življenju korenite spremembe. Noben proces ne bo škodoval vašemu življenju. Dogajalo se bo samo tisto, kar potrebujete za rast in ozdravitev svoje duše.

Posledice programa "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA"?

Po končanem programu sledijo posledice.... Možnost za uspeh na vseh področjih, če si boste le zaželeli in brezpogojno zaupanje vase in v svoje življenje.

Strošek programa "MOJSTRSTVO ŽIVLJENJA"? 

Cena celotnega programa v 6 sklopih je 1555 eur 

Vsi PEH praktiki imajo popust v višini 333 eur

Vprašanja in rezervacije

Za vsa vprašanja, ki jih imate in rezervacijo termina nam pišite preko spletnega obrazca

ali pokličite na 041 768 278
(pon - pet: 10:00 - 19:00).

 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Podatki podjetja

GALIA,
Karmen Matičič s.p.

Žerjalova 30

1000 Ljubljana

DŠ 89476786

TRR SI56 1010 0005 5113 843
Swift koda: BAKOSI2X
BANKA INTESA SANPAOLO D.D.,
Pristaniška 14, 6502 Koper

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice