Zdravljenje s PEH

Zdravljenje s PEH deluje tako, da aktivira nove frekvence, vzpostavi ravnovesje v posameznikovem energijskem sistemu, odpravi energijske in posledično fizične zastoje ter človeka ponovno poveže z energijskimi meridiani, ki so povezani z Zemljo.

Ta povezava v človeku vzpostavi popolno ravnovesje, poviša njegovo lastno frekvenco ter spodbudi regeneracijo celic. Pojavijo se celo spremembe v strukturi DNK. Vse neaktivirane komponente DNK se ponovno aktivirajo.

Pri čem mi lahko PEH Pleiades Energy Healing pomaga?

Zdravljenje je vračanje v ravnovesje. Vsaka zdravstvena tegoba je v ozadju lahko telesna, duševna, duhovna ali čustvena kombinacija... Tu so le nekateri od razlogov, zaradi katerih se boste odločili za terepije ali aktivacijo.

  • DUŠEVNO: stres, tesnoba, depresija, frustracije, jeza, zmedenost, neuravnoteženost, črne misli, vsi, ki želijo bolj pozitivno počutje.
  • FIZIČNO: bolečine v hrbtu, glavoboli, migrene, artritis, tumor, bolezni kože, neplodnost, in druge bolezni ...
  • ČUSTVENO: odvisnosti vseh vrst (droga, alkohol, odnosi...), nespečnost, nihanje razpoloženja, občutek negotovosti, panični napadi, na splošno vsi, ki si želijo ravnovesje v svojem življenju.
  • DUHOVNO: Iskanje pomena ali namena v življenju, pomanjkanje smeri, razočaranost nad življenjem, delom, družino itd., vsi, ki iščejo občutek pripadnosti in se preprosto želijo povezati z novimi frekvencami.

 

Med seanso imajo udeleženci različne občutke: vizualne, avditivne in druge, med tem, ko so nekateri le povsem sproščeni in ne čutijo nič posebnega. Vendar se proces v telesu in povezava z frekvenco PEH, prav tako odvija.

Aktiviran izvajalec ne uporablja nikakršne posebne tehnike, pač pa le pozorno spremlja komunikacijo med svojimi rokami in energetskim bio poljem klienta. Glede na vse moje dosedanje izkušnje, do sedaj še nisem naletela na frekvenčno tako visoko energijo in tako koristno za človeka in njegovo biopolje. 

PEH je zanesljivo najučinkovitejša in najmočnejša vibracija energije, ki jo v tem trenutku poznamo pri nas.

Najpogostejše reakcije pri terapiji so: premikanje oči - stanje REM, utripanje vek, premikanje prstov, trzljaji rok, nog ali celega telesa, nehoteni gibi obraznih mišic, pogostejša potreba po požiranju sline, kroženje energije po telesu v obliki nekakšnega valovanja ali kot, da bi zapihal rahel veter, mravljinčenje prstov, ščemenje ali rahle bolečine oziroma napetosti v predelih telesa, kjer so osebe v preteklosti imele ali pa imajo trenutne težave, videnje raznih barv in svetlobe, slik ali celo dogajanja,toploto, hlad, globoko, sproščeno dihanje, pretok energije, ki se prične v določenem delu telesa, potuje po njem in izgine … itd.

Kaj naj pričakujem?

Pri zdravljenju s PEH ni kontraindikacij in zgodijo se lahko ozdravljenja vseh mogočih vrst. Vaša notranja naravnanost naj bo - pričakujte nepričakovano. Ozdravljenju boste olajšali pot, če izberete stanje brez pričakovanj ali navezanosti. Preprosto se ulezite na hrbet na udobno mesto, sprostite se, zaprite oči in se prepustite. Opazujte - postanite tako opazovalec kot opazovano. Ležite tam in se predajte, kot če bi preprosto in nepričakovano dobili nekaj časa za počitek. Največkrat imajo ljudje težave s pojmom misliti na nič. Ne skušajte, popolnoma izprazniti svojih misli ali poskušati ne misliti na nič. Preprosto bodite to kar v tistem trenutku ste. Um je v ozadju vselej v delovanju. Preprosto opazite to, kar pritegne vašo pozornost.

Osebno aktivacija se naredi samo enkrat v življenju.

Kot izvajalka seans in aktivacije PEH, nikoli ne zahtevam ali priporočam, naj obravnavana oseba opusti nasvete in zdravilne metode medicinsko izobraženega osebja.

Zdravljenje s PEH izvajam v svojih prostorih v Ljubljani po predhodnem dogovoru. Možen pa je tudi obisk na vašem domu. Ali v krajih izven ljubljane v kolikor se zberejo minimalno 3 udeleženci.

Možni termini naročanja so od ponedeljka do petka. Možni tudi vikendi po dogovoru.

 

Trenutno sem edina, ki tehniko PEH razvijam po kanaliziranih navodilih in jo v najvišje dobro predajam naprej, da se ustvarja svetlobna mreža tkalcev luči naše svetlobne družine.

 

Kontakt za naročanje: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ali 041 768 278

 

PEH ZDRAVLJENJE

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Članki o PEH

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice