Kaj pomeni živeti življenje na 3., 4. ali 5. dimenziji?

Z aktivacijo PEH naše telo začne vibrirati na višjih frekvencah. Te frekvence pa nam odpirajo vrata v nove dimenzije. Mnogo ljudi še vedno živi na 3. dimenziji, ki jih zanima le materialno in so duhovno zaprti. Te ljudje so trenutno še vedno v večini, zato nas preko informacij, ki jih prejemamo v našo kolektivno zavest držijo nazaj.

 

Vendar so v tem trenutku številni ljudje pod vplivom vzdušja, ki ga prevevajo spremembe, ki se širijo po vsem svetu. Seveda, je to odvisno od ravni, na kateri je zavest, vendar se bo prebudil za parapsihološko marsikdo, ki v tem trenutku verjame le v fizični svet. Nekateri bodo začeli videvati ali slišati duhove, vile ali celo angele in razsvetljene mojstre. Ker njihove čakre ne bodo vajene višje energije, bodo morda zmedeni in preplašeni, še posebej, če ne verjamejo, da obstajajo višji dimenzije.

Lahko se zgodi, da se bo povečalo tudi število duševnih bolezni. Marsikdo bo izgubil tla pod nogami in bo potreboval pomoč.

V najboljših primerih se bo ljudem na tretji dimenziji odprla srčna čakra in jih dvignila na 4. dimenzijo. Kadar imate odprto srce, nikomur drugemu ne morete škodovati. Ljudje se bodo pričeli prebujati v duhovni svet in neverjetno razširili svojo zavest. Z odprtimi srci, bodo samodejno ljubili in spoštovali druge kulture in živali. Razumeli bodo tudi pretekla življenja, se spomnili kdo v resnici so, in cenili popotovanje razširjene duše.. 

Življenje na 5. dimenziji nam prinaša naš notranji mir. Posledično pa mir in ljubezen prinaša celemu svetu.

Takrat ko se dejansko dvignemo na 5. dimenzijo, bomo končno lahko občutili lahkotnost bivanja, odklenili dostop do zavedanja zavednega in nezavednega, razprli krila in poleteli naproti božanskemu življenju na še višjih dimenzijah....

In počasi, bo skozi tok evolucije naše dobe in prehajanja v zlato dobo vsem postalo jasno da smo popolna božanska bitja.

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice