Orgoniti

KAJ JE ORGONIT IN KAKO DELUJE?

Orgonit je generator – transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način se prečisti prostor, v katerem bivamo in s tem tudi naša telesa in telesa naših domačih živali. Ščiti nas pred elektromagnetnim sevanjem v prostoru, kakor tudi pred negativno energijo od ljudi in predmetov, ki nas obkrožajo.

Znanstveni dokazi?

Znanstvenik Dr. Wilhelm Reich je v prejšnjem stoletju uspel prikazati prisotnost te univerzalne energije s svojim eksperimentom, z akumulatorjem orgonske energije, v katerem je bilo mogoče koncentrirati orgonsko energijo iz okolice in koristiti jo kot terapevtsko sredstvo proti raznim stanjem bolezni. Pojasnil je tudi prisotnost mrtvega orgona (DOR), kateri ustvarja električna in magnetna polja in je tudi prisoten v električnih napeljavah. To onesnaženje imenujemo danes elektrosmog, kateri dokazano zelo slabo deluje na naše zdravje. Pomembno je to, da izdelki iz orgona in kristalov spremenijo mrtvi orgon (DOR) v pozitivni orgon (POR). V Orgonit s svojim žarčenjem spodbuja pretok energije skozi čakre in vpliva na »slabe« »poškodovane« dele naše avre (vrzeli energije in bolezni) so možni in prehodni občutki v teh delih telesa v obliki pritiska, napetosti ali glavobola, vrtoglavice. Če gre za čiščenje zaradi prekinitve energetske blokade, so ti simptomi iz dneva v dan vse šibkejši.

 

  • Orgoniti
  • Orgonit zvezda
  • Orgonit 3Spiral
  • Orgonit Stožec
  • Orgonit Podstavek
  • Orgonit Stožec2
  • Orgonit kalup
  • Orgonit Stožec3
  • Orgonit Stožec4

Kako se občuti delovanje orgonita?

Občutljive osebe pri prvih dneh namestitve orgonita v prostoru lahko čutijo nespečnost, nervozo ali slabše telesno počutje; to je normalen pojav kot del čiščenja prostora in telesa, ki ga izvaja orgonit. Rešitev teh težav v prvih dneh je tuširanje z mlačno vodo in pitje mlačne žive vode iz orgonitnega podstavka. Čim več je negativne energije v prostoru, tem več dela bo imel orgonit in tako bo tudi nastala sprememba bolj očitna. Če pa je sprememba v počutju le prevelika, ga prestavite na drugo mesto. V svoji osnovi orgonit vsebuje pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo določene funkcije.

Kako mi lastnosti kristalov v orgonitu koristijo?

Lastnosti posameznega kristala, ki se nahajaja v vrhu orgonita so večkratno povečane zaradi piezoelektričnega efekta, ki se v mešanici sestavin v orgonitu, pojavlja znotraj samega kristala. Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim orgonitom. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja mrtvega orgona na nas in naše okolje. Če imamo kakršnekoli blokade ali bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile, v nas in v prostoru pa bo zavladala prijetna umirjenost in harmonija.

Orgonit ustvari vibracijsko polje, ki na osebo deluje zdravilno in pomirjujoče. Ker je orgon inteligentna energija, se ta izkušnja poglablja, če zavedno svojo pozornost usmrimo na sam orgonit in brez pričakovanj doživljamo občutke, ki se pri tem pojavljajo. Orgonit lahko postavimo v dlan roke ali na določen del telesa. Ko meditiramo ob orgonitu se pogosto pojavlja občutek miru, olajšanja, topline, vročine v dlaneh in stopalih, zaspanost, sproščenost. Lahko se zgodi, da bolj dovzetni ljudje vidijo tudi orgonitovo auro, ki se drugače lahko vidi samo z Kirlijanovo kamero.

 

Voditelj delavnice: Robert Koprivec

Delavnica izdelave orgonitov

Vprašanja in rezervacije

Za vsa vprašanja, ki jih imate in rezervacijo termina nam pišite preko spletnega obrazca

ali pokličite na 041 768 278
(pon - pet: 10:00 - 19:00).

 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijava na novice

Članki o PEH

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice