Kdo je Karmen Matičič Galia ...

Nekateri smo pač izbrani. Ne po svoji volji. Vsaj ne da bi se zavedali.  Namreč po volji tistih, ki postavljajo in kreirajo božansko matriko življenja, kjer so zapisani vsi naši programi, ki vodijo naše življenje.

karmen maticicVerjetno sem si že kot duša izbrala svoje poslanstvo na Zemlji v tem življenju. Kar te naučijo v klasičnih zemeljskih šolah izgubi svoj pomen, ko prične življenje s svojimi lekcijami in treningi vladati tvojemu življenju. Ko se še niti zavedaš ne kdo in kaj v resnici sploh si, ko najbolj zaupaš tistemu kar ti povejo drugi, ko vdano slediš kolektivni zavesti....  pride trenutek, ko ti vzamejo vse  kar imaš rad. Vse iluzije v katere verjameš, te popolnoma poteptajo, vržejo v brezno. In ko prideš do najbolj temnih trenutkov svojega življenja, ko se dobesedno srečaš s temo, takrat ti nek notranji glas zašepeta; " Dotakni se najglobljega dna, vzemi zalet, široko razpri krila in poleti. Leti in leti...  In leti tako dolgo, da boš začutila svojo notranjo moč, tako dolgo, da se boš dotaknila neba... zvezd, sonca... Tako dolgo, da boš prepoznala svetlobo v temi, ju povezala in postavila popolno ravnovesje med njima. In v vsakem trenutku preteklega življenja našla pozitiven namen. Kajti vsaka stvar in vsaka situacija se zgodi zgolj z določenim namenom. In vsak situacija ima poseben smisel.

 

Vse o meni in PEH

Oglejte si intervju z mano v oddaji KLEPET OB KAVI

 

Pričneš s svojim duhovnim potovanjem. Sprejmeš vse, kar se ti dogaja in kar ti pride na pot,  pa čeprav največkrat sploh ne veš kaj je smisel vsega tega.

Postati duhovni učitelj ali trener za osebno rast in postaviti svojo lastno metodo, ki ti jo narekujejo tvoji vodniki,  ni nekaj kar si izbereš, kot sem si na primer izbrala svoj prvotni poklic. Že v rosnem otroštvu sem čutila, kaj si želim biti in postala sem modna oblikovalka. Izredno uspešna na svojem področju. Z brezpogojno ljubeznijo do svojega ustvarjanja oblačil in estetike. To sem si želela delati celo življenje. Poleg tega sem bila uspešna organizatorka in vodja različnih projektov. Sodelovala sem z velikimi in uspešnimi podjetji. Ali pa sem za naročnike postavljala koncepte za nove blagovne znamke. Torej.... moja duša je kreator, gradnik nečesa novega.

In enako je moje delo sedaj. Kreiram in postavljam nova življenja. Duša ostaja ista. Samo drugo nalogo so mi dodelili. Sedaj sem resnično srečna... In še bolj me osrečuje, ko vidim ljudi, ki jih postavim srečne, uspešne, zdrave... polne ljubezni, veselja in novega življenja. Pa čeprav so pred tem šli čez marsikaj.

In kakšno mislite, da je bilo prej moje življenje?

V mojem življenju je bilo precej vzponov in padcev. Predvsem v čustvenem, psihičnem, duhovnem in tudi fizičnem  področju.

Ego, ki je ustvarjal strah, jezo, stres in sprožal negativne vzorce, iz moje podzavesti, je bil precejšen del mojega življenja moj največji sovražnik.
Lekcije, ki sem jih prejemala, posebno po tem, ko sem se odločila stopiti na pot višjega zavedanja so bile večkrat težke in boleče. Iskala sem smisel življenja, toda prepogosto na napačnem koncu z napačnimi ljudmi. Svojo dušo sem dostikrat čistila s solzami a nisem vedela kaj je namen. Vendar tudi to je del življenja.

Danes se je zložilo vse. Hvaležna sem za vsako izkušnjo, za vsak test, za vsako čustveno stanje, ki sem ga doživela. Prav tako hvala vsem, ki so stopili na pot mojega življenja. Sleherni je bil poslan z namenom. Bodisi kot učitelj, ali pač kot kluč, ki odklepa nova vrata in  portale mojega življeskega potovanja na zemlji. Ne glede na to, kje vse sem nabirala izkušnje in kdo so bili moji učitelji, sem še vedno iskala smisel. Že od otroških dni sem bila nekaj posebnega - za mnoge dostikrat tudi  čudna, nerazumljiva. Vendar vedno s pozitivnim pogledom na svet in življenje. In z vero, da smo tu z oločenim poslanstvom. Da ima vsak svoj namen. Že kot otrok sem čutila stvari, ki jih nisem takrat niti znala niti upala deliti z drugimi. Kar naenkrat je 

Dolgo sem iskala ljudi in različne mojstre, za katerimi sem se skrivala, ker nisem znala izraziti sebe. Niti nisem znala verjeti vase.  Čutila sem že od malih nog bitja, ki so me venomer spremljala in vodnike, ki so mi narekovali pot. Svetloba je bila vedno močnejša. Moje čutenje in življenje v hvaležnosti  pa vedno bolj božansko. Naučiti sem se morala,  da je vsak od nas izvir svoje lastne univerzalne energije, skupaj pa sestavljamo univerzum in smo preko tega univerzuma vsi povezani v  matriki časa in prostora.

Ko sem končno spoznala  in razumela, da je vsa moč skrita v nas, so tudi vse pretekle lekcije dobile smisel.  Svoje znanje in zavedanje sem začela predajati naprej. Preko osebnih aktivacij DNK s frekvenco ki sem jo poimenovala PEH in preko delavnic, ki so namenjene vsem, ki želijo stopiti na višjo stopnjo zavedanja in poiskati svojo notranjo moč za kreiranje svojega lastnega božanskega življenja.

Začutila sem, da je moja pot namenjena temu, da ozaveščam širšo množico ljudi, kaj in kdo smo. Da tudi ostali najdejo pot do sebe in v sebi začutijo izvir univerzalne energije, ki je lahko tako močna, da z njo lahko izredno uspešno zdravimo tudi druge. Ne samo fizične bolečine, temveč tudi dušo in s tem najdemo pot do sebe.

Moja znanja pred metodo PEH.

S pomočjo svojih predhodnih znanj in izkušenj uporabljam in vedno bolj  razvijam svojo lastno tehniko v kateri uporabljam frekvenco katero sem poimenovala PEH. Moja predhodna znanja in prakse, s katerimi sem stopila na pot višjega zavedanja ( od leta 2003 do danes )

 • mojstrstvo aktivnega Usui do reikia
 • karmični terapevt
 • skalarni terapevt
 • poseg v človekovo biopolje s skalarno energijo in odprava blokad, ki nam preprečuje zavedanje višjih dimenzij.
 • izvajam in učim tehniko kundalini meditacije in meditacijo za razreševanje negativnih vzorcev v naši podzavesti. Za interpretacijo so mi blizu  tehnike Sigmunda Freuda , ki je utemeljitelj psihoanalitične šole v psihologiji, ki uči, da podzavestni motivi naše duševnosti vplivajo na številne oblike našega vedenja
 • sem certificiran  praktik NLP in COATCHING-a
 • izvajam regresijo pri polnem zavedanju brez hipnoze in v alfa stanju
 • vodim skupinske meditacije
 • izvajam aktivacije PEH – Pleiades energy healing po svoji lastni metodi
 • vodim delavnice za osebno rast in razvoj na vseh področjih življenja.
 • vodim meditacijska potovanja in učim tehnike meditiranja za kreiranje uspešnega in zdravega življenja.
 • berem dušna sporočila iz matric časa in prostora

 

Tu sem, da ozaveščam in širim svetlobno družino nosilcev luči.

Metoda PEH 

aktivacija

Že od samega začetka učim in posredujem svojo lastno metodo, pa čeprav sem potrebovala določeno izkušnje, da sem to lahko sprejela.

Danes se počutim , kot da sem se nastanila v višji dimenziji. Počutim se, kot da bi našla pot domov.
Življenje se mi je popolnoma spremenilo. Vse je dobilo smisel, jaz pa neizmeren občutek hvaležnosti in brezpogojne ljubezni.

Izjavljam, da učim in izvajam uporabo PEH ( Pleiadian Energy healing) po svoji lastni metodi, ki je namenjena ozaveščanju sebe in svojega lastnega življenja ter dostopu do zavedanja vsega kar smo in kar lahko postanemo. Omogoča nam več dimenzionalno zavedanje življenja in nam dovoli postati nosilec luči in zdravilec s svetlobo in skalarno energijo. 

Moje poslanstvo in namen je, da pomagam najti pot tudi ostalim, da stopijo na pot sreče, uspehov, zadovoljstva, notranjega miru in ljubezni do samega sebe. Kajti, šele ko boste spoznali in začeli ljubili sebe, boste začutili kaj je prava ljubezen.

 

Nikoli ne pozabite ....

Vse kar potrebujete, da zaživite božansko življenje o katerem ste do sedaj le sanjali imate že ta trenutek v sebi.

 

Jaz sem ... 

Karmen Matičič Galia

Mojstrica in učiteljica metode PEH
(Plejadanskega energijskega zdravljenja za transformacijo zavesti in duha)

 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijava na novice

Članki o PEH

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice