DELAVNICA IZDELAVE ORGONITOV V LJUBLJANI

 Registration Closed
 
2
Category
KREATIVNA DELAVNICA
Date
19 November 2016 10:00 - 16:00
Venue
GALIA, Litostrojska 58 c, Ljubljana - Litostrojska Cesta 58, 1000 Ljubljana
Telephone
041768278
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website

19.11. bo v GALII ponovno delavnica izdelovanja orgonitov, ki jo bo vodil mojster Robert Robert Koprivc

Z VELIKIM VESELJEM VAS VABIMIM, DA SE UDELEŽITE IN ŽAŽARITE V SVOJI KREATIVNOSTI...

Prav posebna in drugačna bo ta novembrska sobota, da si pod mojstrovim vodstvom izdelamo svoj lasten ORGONIT, ki nam bo prečiščeval prostor :) in izvemo vse, kar nas zanima o ORGONSKI energiji.

Cena delavnice: 35 €
V ceno delavnice je vštet ves material za izdelavo ORGONITOV, ki jih odnesemo domov.

Delavnica bo potekala od 10 do 16 ure.

Število prostih mest je omejeno....

Prijave so obvezne na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali 041 768 278
Poskrbljeno bo tudi za odlične kreativne vibracije, dobro ustvarjalno energijo za odlične čajčke in prigrizke.

Tako, da vse kar potrebujete za odlično sobotno delavnico in za izdelavo čisto svojega orgonita dobite pri nas.Lahko boste občudovali in po želji tudi kupili druge Robertove izdelke (orgonite in kristale) .

Več o ORGONITIH si lahko preberete na spletni strani www.orgoniti.com.www.orgoniti.com.
Lahko pa si pogledate oddajo Ob kavi z Robertom Koprivcem na https://www.youtube.com/watch?v=rmbqCsLTkwQ  ___________________________________________
KAJ JE ORGONIT?

KAJ JE ORGONIT IN KAKO DELUJE
 Orgonit je generator – transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način se prečisti prostor, v katerem bivamo in s tem tudi naša telesa in telesa naših domačih živali. Ščiti nas pred elektromagnetnim sevanjem v prostoru, kakor tudi pred negativno energijo od ljudi in predmetov, ki nas obkrožajo.
 Znanstvenik Dr. Wilhelm Reich je v prejšnjem stoletju uspel prikazati prisotnost te univerzalne energije s svojim eksperimentom, z akumulatorjem orgonske energije, v katerem je bilo mogoče koncentrirati orgonsko energijo iz okolice in koristiti jo kot terapevtsko sredstvo proti raznim stanjem bolezni. Pojasnil je tudi prisotnost mrtvega orgona (DOR), kateri ustvarja električna in magnetna polja in je tudi prisoten v električnih napeljavah. To onesnaženje imenujemo danes elektrosmog, kateri dokazano zelo slabo deluje na naše zdravje. Pomembno je to, da izdelki iz orgona in kristalov spremenijo mrtvi orgon (DOR) v pozitivni orgon (POR). V Orgonit s svojim žarčenjem spodbuja pretok energije skozi čakre in vpliva na »slabe« »poškodovane« dele naše avre (vrzeli energije in bolezni) so možni in prehodni občutki v teh delih telesa v obliki pritiska, napetosti ali glavobola, vrtoglavice. Če gre za čiščenje zaradi prekinitve energetske blokade, so ti simptomi iz dneva v dan vse šibkejši.
Občutljive osebe pri prvih dneh namestitve orgonita v prostoru lahko čutijo nespečnost, nervozo ali slabše telesno počutje; to je normalen pojav kot del čiščenja prostora in telesa, ki ga izvaja orgonit. Rešitev teh težav v prvih dneh je tuširanje z mlačno vodo in pitje mlačne žive vode iz orgonitnega podstavka.
Čim več je negativne energije v prostoru, tem več dela bo imel orgonit in tako bo tudi nastala sprememba bolj očitna. Če pa je sprememba v počutju le prevelika, ga prestavite na drugo mesto.
V svoji osnovi orgonit vsebuje pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo določene funkcije. Lastnosti posameznega kristala, ki se nahajaja v vrhu orgonita so večkratno povečane zaradi piezoelektričnega efekta, ki se v mešanici sestavin v orgonitu, pojavlja znotraj samega kristala.
Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim orgonitom. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja mrtvega orgona na nas in naše okolje.
Če imamo kakršnekoli blokade ali bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile, v nas in v prostoru pa bo zavladala prijetna umirjenost in harmonija.

Orgonit ustvari vibracijsko polje, ki na osebo deluje zdravilno in pomirjujoče. Ker je orgon inteligentna energija, se ta izkušnja poglablja, če zavedno svojo pozornost usmrimo na sam orgonit in brez pričakovanj doživljamo občutke, ki se pri tem pojavljajo. Orgonit lahko postavimo v dlan roke ali na določen del telesa. Ko meditiramo ob orgonitu se pogosto pojavlja občutek miru, olajšanja, topline, vročine v dlaneh in stopalih, zaspanost, sproščenost. Lahko se zgodi, da bolj dovzetni ljudje vidijo tudi orgonitovo auro, ki se drugače lahko vidi samo z Kirlijanovo kamero.

 
 

All Dates

  • 19 November 2016 10:00 - 16:00
 

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

×
Prijava na novice