Ste kdaj pomislili iz kje prihajate in kakšno je vaše poslanstvo? Vas je vedno več, ki čutite zavedanje in spremembe znotraj sebe?

Jaz osebno vedno bolj čutim močno povezanost s Plejadami. 

Na našem planetu je kar veliko plejadancev. Kljub našim reinkarnacijam v različnih civilizacijah, so se energije naše duše in zavesti zlile na zemljo. Naselili smo Atlantido in pričeli z močjo naše civilizacije na zemlji.


Kdo so lahko aktivirani izvajalci PEH - Pleiades energy healing in kakšni so pogoji, da postanete praktik PEH? 

  • Potrebna je aktivacija, ki poteka v treh 3 delih. Če le možno v razmaku 1-7 dni.
  • Po opravljeni aktivaciji za samozdravljenje, lahko prejmete inicijacijo PEH praktika 1.stopnje in 2. stopnje itd..
  • Po opravljeni  aktivaciji za samozdravljenje je potrebna iniciacija PEH, ki vam aktivira frekvenco v celotnem vašem telesu in sproži postopek, ki vodi do višjega zavedanja in prebujanja zapisanih znanj v nas. To so  znanja, ki so zapisana v neaktivnih verigah DNK in se začnejo prebujati z aktivacijo in nato z iniciacijami. Aktivirajo se tudi energijski kanali, ki so speljani po vašem telesu, preko vseh meridianov.
  • Opraviti je potrebno tudi 3 dnevni seminar o navodilih in etiki z zdravljenjem s PEH.   Seminar je priporočljiv tudi za tiste, ki želijo aktivno delati na svojem osebnem napredku. 
  • (Po seminarju ste vpisani v seznam izvajalcev in prejmete certifikat za opravljanje energijskih seans s frekvenco PEH)

Zdravljenje s PEH deluje tako, da aktivira nove frekvence, vzpostavi ravnovesje v posameznikovem energijskem sistemu, odpravi energijske in posledično fizične zastoje ter človeka ponovno poveže z energijskimi meridiani, ki so povezani z Zemljo.

Ta povezava v človeku vzpostavi popolno ravnovesje, poviša njegovo lastno frekvenco ter spodbudi regeneracijo celic. Pojavijo se celo spremembe v strukturi DNK. Vse neaktivirane komponente DNK se ponovno aktivirajo.


×
Prijava na novice