Seznam PEH praktikov

Kdo so lahko aktivirani izvajalci PEH - Pleiades energy healing in kakšni so pogoji, da postanete praktik PEH? 

  • Potrebna je aktivacija, ki poteka v treh 3 delih. Če le možno v razmaku 1-7 dni.
  • Po opravljeni aktivaciji za samozdravljenje, lahko prejmete inicijacijo PEH praktika 1.stopnje in 2. stopnje itd..
  • Po opravljeni  aktivaciji za samozdravljenje je potrebna iniciacija PEH, ki vam aktivira frekvenco v celotnem vašem telesu in sproži postopek, ki vodi do višjega zavedanja in prebujanja zapisanih znanj v nas. To so  znanja, ki so zapisana v neaktivnih verigah DNK in se začnejo prebujati z aktivacijo in nato z iniciacijami. Aktivirajo se tudi energijski kanali, ki so speljani po vašem telesu, preko vseh meridianov.
  • Opraviti je potrebno tudi 3 dnevni seminar o navodilih in etiki z zdravljenjem s PEH.   Seminar je priporočljiv tudi za tiste, ki želijo aktivno delati na svojem osebnem napredku. 
  • (Po seminarju ste vpisani v seznam izvajalcev in prejmete certifikat za opravljanje energijskih seans s frekvenco PEH)

Komu je namenjena aktivacija PEH?

Tisti, ki že izvajajo kakršnokoli tehniko zdravljenja in že poznajo delo z energijo, in tisti, ki imajo aktiviran kanal in vzpostavljen svoj energijski steber prav tako prejmejo aktivacijo in nato iniciacije, saj gre za popolnoma novo frekvenco energije in čisto nove občutke in nova znanja.

Za prejetje informacij oziroma aktivacijo frekvence, ki v našem  telesu  in zavesti vzpostavljajo ravnovesje zadostujejo minimalno 3 seanse s PEH. 

Odlični, skoraj neverjetni in hitri  rezultati se kažejo, pri tistih, ki seanse PEH prejemajo tudi po opravljeni aktivaciji. Zato so  (trenutno) vsak 1. petek v mesecu organizirana srečanja, kjer si praktiki izvajajo energijske izmenjave. Tako imajo vsi, ki se odločijo možnost rednih PEH terapij, kar še posebej pripomore k napredku in večjemu dostopu do zavedanja, saj vam PEH odpravlja nezaželjene miselne vzorce, ki vas omejujejo pri vašem napredku.

 

 

Želite postati izvajalec PEH , nosilec luči in prejeti dostop do višjega zavedanja?

Prijavite se na naše novičke ali nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obvestili vas bomo o vseh podrobnostih PEH  (Pleiadian Energy Healing)

Kaj lahko izvajajo PEH praktiki? 

  1. Vsi PEH praktiki z opravljeno 1.stopnjo lahko izvajajo  seanse s frekvenco PEH
  2. Vsi PEH praktiki z opravljeno 2.stopnjo lahko izvajajo  seanse s frekvenco PEH, vendar si z drugo stopnjo pridobijo znanje in zavedanje, ki jim omogoči globlji vpogled v situacijo tistega, na katerem izvajajo seanso. Po iniciaciji, ki jo praktiki prejmejo na drugi stopnji se prične tudi močnejši proces aktivacije zapisov in svetlobnega telesa. Samo PEH vibracijo pa je močneje zaznati in še močneje  informirati  v proces celostnega zdravljenja na fizičnem in energijskem telesu.

 

PEH praktik vam lahko preko PEH seanse podaja zdravljenje za določen namen. V vašem telesu se bo sprožil postopek, ki bo pričel z zdravljenjem izvora bolezni ali psihofizičnega stanja. 

 

Jaz, Karmen Matičič Galia, izjavljam, da PEH aktivacije DNK, vse PEH iniciacije in PEH aktivacijo svetlobnega telesa lahko opravljam samo jaz osebno. Z vsemi aktivacijami in iniciacijami, predajam v DNK zapise drugih, tisto, kar sama prejemam kot kanalizirana sporočila in informacije za postavljanje in nadgrajevanje kanalizirane PEH metode.

 

 

Kaj občutijo PEH praktiki?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ko se pri človeku ( tako v fizičnem, čustvenem, psihičnem in duhovnem telesu) prične vspostavljati energijsko ravnovesje, kar pomeni, da se čistijo in uravnavajo določeni negativni vzorci, tudi tisti na nezavedni ravni, se lahko zgodi, da se stanje človeka, ki je v procesu energijskega čišenja odraža v spremembah razpoloženja. Tam kjer so največje blokade in kjer so slabi vzorci pride do sproščanja največjih napetosti.

 

Vsak človek se sam odloči za spremembo v življenju. Poti nazaj ni. Zato vsak sam odgovarja za to, kar se mu dogaja v procesu zdravljenja. Ne glede na to, kako izgleda situacija ali občutki v danem trenutku, na koncu ima vse pozitiven namen. 

Seveda pa se težje razpoloženjske spremembe dogajajo povprečno 5% ljudi. Pomebno je, da se znamo držati v ravnovesju. Ko se proces uravnovešanja energij zaključi, se prebudite v popolnoma drugo dimenzijo zavedanja svojega duhovnega življenja.

 

V kolikor se praktik ne drži kodeksa božanskih načel (zapisana so na spletni strani), je odstranjen iz seznama PEH praktikov, posebno če s svojimi dejanji in negativnimi vpljivom škoduje okolici in družbi. 

 

 

PEH PRAKTIKI 1. IN 2. STOPNJA 

MARJETA KARAS

MATEJA STORM  (REBERNIK)

IRIS KRIVEC

ALEŠ JEVŠINEK

NATAŠA ERŠTE

LILY BERGANT - ŠAJNOVIČ

KATJA ŠMALC

ALENKA SPAZZAPAN

BARBARA NIKOLIČ

 

PEH PRAKTIKI 1. STOPNJA 

DANIEL NEFERAMIS

ANDREJA KLASI   ZARUP77778

JUDITA RUDOLF

MARJETA KARAS

ROBERT CIGROVSKI

KARMEN ŠARLAH

MARIJANA CIGROVSKI

LEOPOLD MIHELIČ

RHIANNON ROSE

DARJA SLANIC

BRANKA GRAH

NATALIA ZORKO

MATEJA STORM  (REBERNIK)

MATEJA MALEŠ LEBARIČ

INA VOGEL

NINA NALINY MEGLIČ

GREGA NOVAK

ALEŠ JEVŠINEK

ROBERT OGRAJENŠEK

TJAŠA PUCELJ VIDMAR TAISHA

IRIS KRIVEC

DANICA KOLMAN

AMARILA RIŽNAR              

JANI ZALOŽNIK

DAMJAN LAMBRŠEK

KARMEN RAVBAR

KATJA ŠMALC

BARBARA NIKOLIČ

ANA KUNTARIČ

LILY BERGANT - ŠAJNOVIČ

DEJAN KOLARIČ

NATAŠA ERŠTE

ANJA SIMŠIČ POLO

ALENKA SPAZZAPAN

VIDA PURNAT

SIMONA ROJHT VUK

FRIDA GOLJA

PETRA ŠUMANDL VELIČKOV

GREGOR ŠIKMAN

FORTUNA BOŠTJAN

ANDREJA DEUČMAN

SABINA MAI

MANICA ŠUŠTARIČ

TATJANA GABROVŠEK

LEMI MULEJ

SABINA VRHOVNIK

MAJA OŽBOLT

TANJA DRVARIČ

TATJANA ZAJC

JANEZ JEREB

POLONA MARINKO

VALENTINA PERNE

NEJC TREVEN

ROSANDA MARIJA MEŠKO

DIONA  EMERŠIČ BRAČKO

DARJA BRAČKO

RATKO KISIĆ

TADEJA ŠKORJA

ROBERT KOBAL

GREGOR KOŠOROG

MONIKA KOŠOROG

DARJA KOPRIVC

EGON MARKVIČ

ESTER PIPAN

DARJO HUMAR

NIVES HUMAR

SAŠA PRINČIČ

KIRRA KRISTJAN TARAS

MERITA ENGY

KIM STANIČ

URŠKA KASTELEC

KLARA ROŽMANEC

BRANKA MUSLADIN

RUDI PINTAR

MARTINA ZALETEL

MIRAN ZAJC

JANJA ZUPANČIČ

ANGELCA KARANOVIČ

IDA RORŠEK

VALENTINA ZUPAN

NUŠA BURJA

METKA TROJAR

ROBERT ŠKRABAR

DARJA STEINER

VERA ŠTAJNER

BARBARA KUKOVEC

TANJA BERGER

BOŠTJAN HEPE

SIMON PIKATO

BRANKA DRAČA

ROK BOSTIČ

HELENA OBRAN

MATJAŽ VRŠČAJ

JOŽICA GANTAR

 

 

 

 

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice