Pravno obvestilo

Spletno mesto www.peh.si je vzpostavljeno z namenom trženja storitev v okviru poslovnega subjekta GALIA, Karmen Matičič s.p.  v nadaljevanju PEH. Vsebine spletnega mesta so informativne. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletne strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Ne GALIA, Karmen Matičič s.p., ne katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani, ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo te spletne strani in/ali informacij, ki jih ta spletna stran vsebuje, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na spletni strani, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

V primeru, da nam na strani www.peh.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost.
Svetujemo vam, da pravila upravljanja z osebnimi podatki preberete v celoti, preden začnete uporabljati spletno stran www.peh.si.

Razlaga pravil upravljanja z osebnimi podatki, ki nam jih posredujete preko teh spletnih strani:

Ko pridete na spletno stran www.peh.si (v nadaljevanju peh.si) nam vaš spletni brskalnik samodejno posreduje naslednje podatke: vaš IP naslov, vrsto in verzijo brskalnika, iz katere spletne strani ste se povezali, kateri je vaš ponudnik internetnih storitev (ISP). Naštete podatke uporabljamo za statistično obdelavo podatkov o obiskovalcih tega spletnega mesta. Teh podatkov ne uporabljamo z namenom, da bi vas identificirali kot posameznika.
Če se odločite za registracijo na spletnem mestu peh.si, potem nam morate posredovati vaš elektronski naslov. Izmisliti si morate tudi uporabniško ime in geslo, ki ju želite uporabljati na tej strani. Te podatke uporabljamo zato, da vas identificiramo kot anonimnega enoznačnega uporabnika. S tem vam omogočimo uporabo storitve naše povezave. Vaš elektronski naslov, na vašo zahtevo, uporabimo tudi za dostavo vaših podatkov (uporabniško ime in geslo) ter za sporočila o drugih pomembnih zadevah portala. Zaradi varnosti, ob vaših uporabniških podatkih, hranimo tudi vaš(e) IP naslove, s katerimi se prijavljate v sistem.
Spletno mesto peh.si za pravilno delovanje zahteva, da ima vaš brskalnik omogočeno uporabo piškotkov (cookies) in skriptnega jezika JavaScript. Piškotki nam omogočajo, da vas naš sistem (v primeru, da ste registriran in prijavljen uporabnik) prepozna, kot enoličnega anonimnega uporabnika. Nekateri deli spletnega mesta včasih odložijo v obiskovalčev računalnik posamezne informacije, ki jih imenujemo "Piškotki". Z njimi in nekaterimi drugimi metodami za merjenje obiska spletnih strani pridobimo informacije, kako in katere strani na spletnem mestu obiskujejo ljudje in v kakšnem številu. Ta tehnologija ne zbira osebnih podatkov o posameznem obiskovalcu strani; te informacije se nahajajo v združeni obliki. Namen te tehnologije in informacij, ki jih posreduje, je izboljšati naše spletno mesto in shranjevanje kontaktnih informaci in osebnih podatkov za kasnejše obiske našega spletnega mesta.
Kot ponudnika iskanja (občasno tudi kot ponudnika oglaševanja), uporabljamo iskalnik Google, ki osebne podatke zbira ločeno. Peh.si nima dostopa do teh podatkov.
Občasno na spletnem mestu peh.si odstopimo del oglaševalksega prostora tretjim osebam oz. oglaševalskim agencijam. Te tretje osebe oz. agencije, zbirajo osebne podatke ločeno. Dostopa do teh podatkov nimamo. Svetujemo vam, da si preberete njihovo politiko varovanja osebnih podatkov na njihovih straneh.
Peh.si vsebuje veliko zunanjih povezav. Ko kliknete na katero izmed teh povezav in zapustite spletno mesto, politika zasebnosti, ki je zapisana na tej strani, ne velja več, zato ne prevzemamo odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in za vsebino teh spletnih mest.
Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primerih, ko tako zahteva zakon. Podatkov nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene.
Uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki pa nikoli niso dostopni tretjim osebam.
Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci.
Vaš IP-naslov smemo uporabiti pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani.

PRAVILA GLEDE VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Spoštujemo vašo pravico do zasebnosti. Ta pravila povzemajo, katere osebne identifikacijske podatke lahko zbiramo in kako jih lahko uporabimo.
Spoštujemo veljavno zakonodajo, ki ureja področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov. K temu smo se zavezali zaradi pomembnosti, ki jo za nas predstavlja pridobitev in ohranitev zaupanja naših zaposlenih, naših strank, poslovnih partnerjev in drugih, ki z nami delijo svoje osebne podatke.
Izraz 'osebni podatek' pomeni podatek, ki vas osebno identificira, bodisi samostojno, bodisi skupaj z drugimi podatki, s katerimi razpolagamo.
Pomembno nam je vaše soglasje: z uporabo internetne strani ali s posredovanjem osebnih podatkov, tudi podajate vaše soglasje k zbiranju, uporabi in razkritju vaših osebnih podatkov, kot je to opisano v pravilih in v katerikoli izmed izjav o varovanju zasebnosti. V kolikor ne soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov, kot je to opisano v pravilih ali v katerikoli izmed izjav o varovanju zasebnosti, ne uporabljajte te internetne strani.
V skladu z zakonskimi zahtevami bo podjetje ob vsakem zbiranju osebnih podatkov:

 • • posredovalo pravočasno in ustrezno obvestilo o ravnanju z zbranimi podatki;
  • zbralo, uporabilo, razkrilo in posredovalo vaše osebne podatke samo z vašim izrecnim ali konkludentnim soglasjem, v odvisnosti od narave vaših osebnih podatkov, zakonskih zahtev in drugih dejavnikov;
  • zbralo vaše osebne podatke samo za določene in časovno omejene namene. Zbiramo le podatke, ki ustrezajo namenu, zaradi katerega se zbirajo in ki tega namena ne presegajo;
  • obdelalo vaše osebne podatke na način, skladen z začetnim namenom zbiranja ali v katerega ste naknadno privolili;
  • storilo vse, kar je z ekonomskega stališča moč razumno pričakovati, z namenom zagotovitve zanesljivosti vaših podatkov za predhodno določene namene. Vaši podatki bodo točni, popolni in kjer je to pomembno, ažurirani.
  • ne bo uporabljalo vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja brez možnosti, da to odklonite in
  • poskrbelo za primerne ukrepe, bodisi na podlagi pogodbe ali kako drugače, za zagotovitev ustrezne zaščite osebnih podatkov, ki se razkrijejo tretji osebi ali posredujejo v drugo državo, vključno s prenosi podatkov znotraj podjetja.

Ko dostopate na in uporabljate to internetno stran, lahko podatke o vas zberemo na tri načine:

1. podatke nam pošlje vaš internetni brskalnik
Podjetje zbira podatke, ki nam jih avtomatično pošlje vaš internetni brskalnik. Ti podatki ponavadi vključujejo IP naslov vašega ponudnika internetnih storitev, ime vašega operacijskega sistema in ime in verzijo vašega brskalnika. Katere podatke prejmemo, je odvisno od nastavitev vašega brskalnika. Prosimo, da preverite vaš brskalnik, če želite izvedeti, katere podatke vaš brskalnik pošilja oziroma kako lahko te nastavitve spremenite.
Podatki, ki jih pošilja vaš brskalnik, ne identificirajo vas osebno. Te podatke uporabimo za oblikovanje statistike, ki nam omogoča izboljšavo naših strani ter povečanje njihove kompatibilnosti s tehnologijo, ki jo uporabljajo naši internetni obiskovalci.

2. podatke zberemo s pomočjo namestitve 'piškotka' na vaš računalnik
Podjetje lahko pridobi podatke o vas z namestitvijo označevalca ('tag') na vaš trdi disk. Ta označevalec je poznan pod imenom 'piškotek'.
Vse naše internetne strani uporabljajo začasne piškotke ('session cookie'). Začasni piškotek se uporablja za označitev vašega računalnika z računalniško oblikovanim unikatnim označevalcem, ko obiščete našo internetno stran. Začasni piškotek vas ne identificira osebno in se izbriše po tem, ko izključite brskalnik. Začasne piškotke uporabljamo zaradi zbiranja statističnih podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo naše internetne strani - katere strani obiskujejo, katere povezave uporabljajo in kako dolgo se zadržijo na vsaki strani. Zaradi boljšega poznavanja interesov obiskovalcev in potrebe po izboljšanju vsebin in funkcionalnosti naših strani, te podatke (poznane kot 'clickstream data') statistično obdelamo.
V kolikor piškotkov ne želite prejemati, lahko svoj brskalnik nastavite tako, da piškotke zavrača ali pa da vas obvesti o tem, da je bil piškotek nameščen na vaš računalnik. Čeprav vam za brskanje po naši internetni strani ni potrebno sprejeti piškotkov, vam zaradi tega mogoče ne bo omogočena uporaba vseh možnosti, ki jih ponuja internetna stran, če bo vaš brskalnik zavrnil naš piškotek.

3. Podatke nam zagotovite sami zavestno in prostovoljno
Zbiramo tudi podatke, ki nam jih vi sami zavestno in prostovoljno zaupate, ko uporabljate internetno stran, kot npr. podatke, ki jih navedete ob prijavi za prejemanje elektronskih sporočil, ko izpolnite anketo, ko nam pošljete vprašanje ali ko nam pošljete svoje mnenje. V mnogih primerih bodo ti podatki osebne narave.

Te podatke uporabljamo za namene, zaradi katerih ste nam jih posredovali. Če nam na primer posredujete vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi za sprejemanje elektronskih sporočil, tega uporabljamo za pošiljanje sporočil, ki ste jih zahtevali.
Podatke, ki jih zberemo na internetni strani, lahko uporabimo tudi za različne poslovne namene, kot so storitve za stranke, preprečevanje prevar, tržne raziskave, izpopolnjevanje naših izdelkov in storitev ter posredovanje informacij in ponudb (vam in vaši družbi), za katere verjamemo, da bi vas zanimale. Lahko pa tudi odstranimo vse osebne identifikacijske informacije in za historične, statistične ali znanstvene namene uporabimo le preostale informacije.
V večini primerov vas o vaši odločitvi povprašamo na strani, kjer ste navedli svoje osebne podatke.
Podjetje ne bo prodalo osebnih podatkov, zbranih na internetni strani posrednikom seznamov naslovov ('mailing list brokers'), brez vaše izrecne privolitve.
Podjetje lahko vaše osebne podatke posreduje drugim enotam podjetja. V takšnem primeru druge enote te podatke lahko uporabljajo le na način, ki je skladen s primarnim namenom zbiranja teh podatkov (ali s katerim ste se naknadno strinjali) in samo kot je dovoljeno s temi pravili ali katerokoli izmed izjav o varovanju zasebnosti in v skladu z zakonom, ki ureja področje varovanja zasebnosti in varovanja podatkov.
Podjetje lahko vaše osebne podatke posreduje tudi tretjim osebam, ki za podjetje opravljajo podporne storitve. Tretje osebe te podatke uporabijo le v primeru, če je to potrebno za izvedbo storitev v našem imenu, opravo katerih smo pri njih naročili in jih morajo obravnavati kot strogo zaupne.
V nekaterih primerih lahko podjetje vaše osebne podatke posreduje tudi našim poslovnim partnerjem, s katerimi sodelujemo z namenom zagotavljanja produktov in storitev našim strankam. V takih primerih bomo zahtevali od poslovnih partnerjev, da uporabljajo posredovane osebne podatke le na način, ki je skladen z namenom zbiranja teh podatkov (ali s katerim ste se naknadno strinjali) in na način, dovoljen s pravili, izjavami o varovanju zasebnosti ter vsemi zakoni, ki urejajo področje zasebnosti in varovanja podatkov.
V redkih primerih lahko podjetje vaše podatke deli ali posreduje tudi tretjim osebam. Na primer, če ste to sami zahtevali, če to nalagajo zakonske določbe ali sodna odločba, če je potrebno raziskati kaznivo dejanje, kot npr. krajo identitete, v povezavi s prodajo, nakupom, združitvijo, reorganizacijo, likvidacijo ali razdružitvijo podjetja ali poslovne enote in v podobnih okoliščinah. V primeru nastopa takšnih okoliščin, bomo sprejeli ustrezne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov.

Ta internetna stran primarno ni namenjena uporabnikom mlajšim od 13 let. Na svojih internetnih straneh zavedno ne pridobiva (ali poskuša pridobiti) osebnih podatkov od ali o otrocih namerno, razen, če je to dovoljeno z ustreznim zakonom. V kolikor je vaš otrok posredoval osebne podatke in želite, da se ti zbrišejo iz naših baz, lahko to storite preko povezave do povratne informacije, ki se nahaja na internetni strani ali nam pišete na naslov.

Spremembe Pravil in naših izjav o varovanju osebnih podatkov
Podjetje si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pravila brez predhodnega obvestila, z objavo novih in popravljenih pravil, obenem si pridržuje tudi pravico, da kadarkoli spremeni izjave o varovanju zasebnosti brez predhodnega obvestila, z objavo sprememb na internetni strani. Če pride do spremembe pravil ali katerekoli izjave o varovanju zasebnosti, se bodo spremembe nanašale le na osebne podatke, ki jih bomo zbrali po objavi spremenjenih pravil ali izjav na relevantni internetni strani.

 

POGOJI DELAVNIC
Izvedba delavnic:
Aktualni urnik delavnic in lokacij na katerih potekajo delavnice, je objavljen na spletni strani.
Pridružujemo si pravico do spreminjanja urnika in lokacije delavnic.
O spremembah vas bomo pravočasno obvestili v času izvajanja delavnic ali po telefonu ali elektronski pošti. V primeru, da delavnice ni mogoče izpeljati zaradi zunanjih okoliščin se plačniku vrne poravnani znesek v roku 15 dni od odpovedi dogodka.


Prijava na delavnice:
Delavnice izvajamo na podlagi prehodnih prijav. Prijavite se lahko preko telefona ali elektronske pošte. Prijava na delavnico je uspešno zaključena, ko na naš račun prejmemo informacijo o vašem plačilu.


Plačilo delavnice:

Rok za plačilo delavnice je 3 dni po  prijavi na delavnico. S tem si zagotovite mesto za udeležbo na objavljeni delavnici.

Po prejemu vašega plačila na naš poslovni račun GALIA, Karmen Matičič s.p., s sedežem na Žerjalovi ulici 30, 1000 Ljubljana, prejmete izdan račun,  na vaš email naslov ali vam bo poslan preko pošte Slovenija.

V primeru, da je plačnik pravna oseba/podjetje, je potrebno sporočiti potrebne podatke za izdajo računa.

Odjava od delavnice in povračilo stroškov ter odsotnost:
Od delavnice se lahko odjavite kadarkoli, pri čemer velja:
Odjave se upoštevajo le v pisni obliki na mail najmanj 15 delovnih dni pred začetkom izvedbe delavnice. V primeru, da se delavnice ne boste udeležili in nas o tem ne boste pisno obvestili na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bomo upoštevali, da ste se na lastno željo odpovedali že plačani storitvi.
V primeru, da se odjava izvede v manj kot v 15 delovnih dneh pred začetkom izvedbe delavnice in se z dokazili ob odjavi izkaže, da se odjava ni mogla izvesti iz nepredvidenih razlogov, na katere se ni moglo vplivati (npr. bolezni, nesreče, itd.) se izda vrednostni bon za
obisk izbrane delavnice v enakovrednem cenovnem razredu. Bon je tudi prenosljiv. 
Odsotnost na delavnicah v kakršnemkoli drugem obsegu ni podlaga za povračilo denarja.

Kontakt:
V primeru vprašanj, odpovedi ali drugih zadev, povezanih z izvedbo delavnice, nas lahko
kontaktirate na:
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 041 768 278

 

 

 

Pravilnik je bil zadnjič revidiran 1. februar 2017

×
Prijava na novice