Mojstrstvo

Kako in kdaj dosežemo mojstrstvo ?

Mojstrstvo je zmožnost ustvarjati in izkušati realnost v več dimenzionalni sferi. Je zmožnost delati z energijami na katerikoli želeni način, brez omejitev usode ali karme. Je zmožnost brezpogojno slišati in slediti notranjemu glasu. Mojstrstvo je spoštovanje in sprejemanje vsega in vsakogar.

Mojstrstvo je v vsakem prepoznati učitelja. 

Mojstrstvo je tudi poznati lastno bistvo, lastno dušo in nato razumeti, kako so energije povezane z našo Zavestjo. Mojstrstvo ni obvladovanje drugih temveč obvladati SEBE. Pot do mojstrstva je izkušati in prepoznavati pozitiven namen vsake lekcije in situacije. Ni vam treba vedno študirati, moliti ali meditirati. Molitve so za služabnike. Mojstrstvo je v zavedanju kdo smo…. JAZ SEM. 

Mojstrstvo je zapustiti um in preseči proces ločenega mišljenja. 

Z dihom in svetlobo uglašuje Mojster sam sebe in prinaša izražanje JAZ SEM v to realnost. Živeti kot Mojster je živeti v globoki povezanosti s samim seboj, s svojo BITjo.

Mojster ustvarja, kar zavestno izbere za sebe- napolnjen je z Energijo svetlobe, ki ji dopušča, da mu služi.

Mojster sočutno služi in nima pričakovanj - ves koncept lekcij in boja je opustil. Mojster je povezan s Seboj, je integriran, je celosten. Mojster dovoljuje tok Energiji in sprejema obilje. Tudi VI boste Mojster, ko si boste dovolili zavestno izkušati.

Potem pride čas, ko učenci  mojstra izberejo za učitelja.

Učitelj  učencu poda roko in ga nauči veščin, mu pove za svojo pot, brez strahu in v želji, da bi prepoznal  učenca, ki mu bo na pot prišel kot  učitelj. Tukaj igra ega nima prostora. Kot mojster moraš brezpogojno sprejeti vse.

 

Zato bom ponosna mojstrica in učiteljica, takrat ko se bom lahko učila od svojih učencev. Kajti vsak ima svojo pot in vsaka pot je prava. 

Takrat, ko bo vsaj eno življenje zadihalo lažje, ker se je srečal z menoj ...to meni pomeni USPETI.

Karmen Matičič Galia

Koledar dogodkov

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prijava na novice

Sorodne vsebine:

×
Prijava na novice