* TRANSFORMACIJA ZAVESTI, KOMUNIKACIJA, in BRANJE IZ AKAŠE *

 Konec prijav
 
0
Kategorija
IZOBRAŽEVANJE
Datum
21 April  2018 10:00
Prizorišče
GALIA, Litostrojska 58c - Litostrojska Cesta 58c, 1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon
041768278
Email
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletna stran

* TRANSFORMACIJA ZAVESTI, KOMUNIKACIJA, in BRANJE IZ AKAŠE *
Spomladanska skupina - 21.aprila pričnemo z izobraževanjem v 7 sklopih 

V soboto 21.aprila 2018, pričnemo z izobraževanjem, ki vas poglobljeno pelje v dojemanje transformacije, ozaveščanje naloženih programov, ki ne pripadajo nam, povezavo s svojim bitom, kako komunicirati z višjimi dimenzijami naše zavesti, prepoznavanje entitet in svojega notranjega glasu preko mojstrov, večdimenzionalno zavedanje, kreiranje svojega sveta in kreiranje iz srčne zavesti ..... 

Učenje branja zapisov iz univerzalne knjižnice AKAŠE, ki vam je ključna pomoč pri prepoznavanju sebe v vseh plasteh, vseh dimenzijah in vseh svetovih, ki so kdaj obstajali in obstajajo brez časa in prostora in v katerih so koščki naše duše, katero tekom našega življenja sestavljamo v popolno celoto.
Izobraževanje, je namenjeno vsem, ki so pripravljeni na poglobljeno delo vase in želijo v popolnosti prepoznati namen in poslanstvo svoje duše.

Dobili se bomo vsako 3 soboto. Izobraževanje je namenjeno vsem, ki bi se radi intenzivno učili komunikacije s svojimi vodniki, se naučili branja dušnih zapisov iz akaše in intenzivno razvijali svojo intuicijo, jasnočutnost in jasnoslušnost kot orodje za doseganje višjih ciljev.
Izobraževanje je namenjeno tako tistim, ki ste že vstopili na duhovno pot in bo to nadgradnja vaših čutenj in sporočil, ki si jih do sedaj niste znali razložiti in tudi tistim, ki vas samo pokliče glas duše in začutite, da je to prava pot. Program je tudi odličen trening za razvijanje vaše intuicije, čutenja, jasnoslušnosti in jasnovidnosti, PREDVSEM PA ZA PREPOZNAVANJE SVOJIH LASTNIH POTENCIALOV, s katerimi lahko izpopolnimo svoje življenje in zaživimo najboljšo verzijo sebe.

Vaše delo, bo potekalo aktivno tudi čez mesec, saj boste ob vsakem srečanju dobili navodila in vaje, ki vas bodo vodila do uresničevanja vašega cilja.
Komunikacija z mojstri in vodniki je predvsem dobrodošla takrat, ko se imate namen v popolnosti predati božjemu vodstvu in iz svojega zavednega in nezavednega odstraniti umetno 3D matriko in ozdraviti poškodovano DNK, ki nam onemogoča živeti božansko življenje, saj je v tej matriki vključenih preveč negativnih vzorcev, ki hranijo negativna čustva, s tem pa nam preprečujejo živeti tako kot bi morali.

KAJ BOSTE PRIDOBILI S TEM IZOBRAŽEVANJE?
- S tem izobraževanjem, si boste zopet povrnili zaupanje v svoj lastni JAZ in se naučili živeti lahkotno božansko življenje.
- Razvili boste svojo intuicijo, jasnovidnost in jasnoslušnost.
- Spoznali boste vstop v univerzalno knjižnico Akaše in se naučili branja dušnih zapisov.
- Naučili se boste ločiti kaj so entitete in kdo so vodniki in se naučili pravilne komunikacije z njimi.
- Pridobili boste vse potrebno za vstop v transformacijo zavesti in višje zavedanje.

KOMU JE NAMENJENO IZOBRAŽEVANJE?
- Izobraževanje je namenjeno vsem, ki si zgolj želijo svojega lastnega poglobljenega dela na poti do sebe in resnic, ki so v nas.
- In vsem tistim, ki so že terapevti na različnih področjih in bi radi zaradi lažjega razumevanja svojo pot dela še poglobili z dodatnim znanjem in zavedanjem.


Število mest je omejeno.
Cena izobraževanja je 122 eur na posamezni sklop.
V kolikor izobraževanje poravnate v enkratnem znesku je cena 700 eur (za celotno izobraževanje)

Vsem udeležencem izobraževanja bom vedno na razpolago za vsa vprašanja in tolmačenje v času izobraževanja.

Število mest je omejeno.

Vsi, ki vas kliče mi pošljite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in prejeli boste vse podrobne informacije. 

Lahko me kontaktirate tudi na 041 768 278.

 
 

Vsi datumi

  • 21 April  2018 10:00
 

Koledar dogodkov

Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijava na novice

×
Prijava na novice