Kje v naravi lahko vidim univerzalno energijo?

Univerzalna energija v našem biopolju je energija, ki se v univerzum manifestira skozi različne energijske oblike: gravitacija, magnetizem, elektrika.... Univerzalna energija skupaj z univerzalnim informacijskim poljem ali kozmično zavestjo, ki ji rečemo tudi Bog, ustvarja oblike in življenje. Torej tej energiji lahko rečemo tudi življenJska energija, bioenergija, prana...itd.  Ljudje navadno vse te izraze uporabljamo za označevanje vitalne energije človeka, ki je del Univerzalnega energijskega polja. Pri zdravljenju z energijskimi tehnikami uporabljamo univerzalno energijo.


Geometrijski liki, ki so jih uporabljale vse stare civilizacije.
Kaj je sveta geometrija?

Sveta geometrija je starodavna znanost svetega jezika in ključ za odpiranje spoznanja, kako je sestavljen in kako deluje Univerzum. Je študija oblik, ki oblikujejo in tvorijo valovanje in vibracije, ki presegajo tridimenzionalno resničnost. Je jezik ustvarjanja, ki obstaja kot temelj vseh snovi, ki poganjajo našo dušo. V sistemu svete geometrije je narejen načrt za naše celotno stvarstvo in harmonično konfiguracijo duše, ki tvori božanski ritem in posledično ustvarja manifestacije.


Kodeks božanksega življenja

Vrata v 5 dimenzijo ni težko odpreti. Vendar kako živeti in kakšna so načela??? 

Tukaj je nekaj preprostih načel, ki pa vam bodo aktivno pomagala pri uglaševanju. Tako boste po aktivaciji PEH še močneje začutili božansko 5. dimenzijo. 

1. Z drugimi ravnajte tako, kot želite, da bi drugi ravnali z vami

To je prvo načelo življenja na 5 dimenziji. Ves čas imejte v mislih, kaj drugi občutijo in kako si želijo, da bi se z njimi ravnalo. Na peti dimenziji se odzivajte na potrebe drugih brez skritih lastnih želja, za kar vas univerzum mnogokratno nagrajuje. 


×
Prijava na novice