Prednovoletno zvočno potovanje

Prednovoletno zvočno potovanje

Si želite vstopiti v novo leto kot drugačna oseba?

Novoletne zaobljube so sicer simpatične, vendar ne delujejo najbolje. Vseeno, pa želite spremembe v svojem življenju? Želite spremembe ki so najbolše za vas? Pridružite se nam ob prednovoletni zvočni terapiji kjer se boste očistili starih negativnih vzorcev in navad!

Zvočne vibracije za spremembe!

Podarite si novoletno darilo in vstopite v novo leto z novimi močmi.

S čim si bomo pomagali?

Zvok je pomembna vibracija, ki nam omogoča aktivne čistilne procese. Z močno vibracijo lahko odstranjujemo tudi močno zasidrane enetitete ter negativne življenske vzorce in prepričanja. Ali pa zgolj dovolimo prijetno sproščanje svojemu telesu.

Zakaj ravno pred novim letom?

Letos je leto čiščenja in zaključevanj pomembnega obdobja v življenju vsakega od nas. Vse kar se nam je dogajalo sprejmemo kot pomembno lekcijo in jo ozavestimo, da je vse točno tako kot mora biti. Pripraviti pa se moramo na vse novo kar prihaja. Tako kot pripravljate in krasite svoje domove v pričakovanju novega leta... tako pripravite tudi sebe. Odstranite svojo navlako in odprite vrata vsemu novemu.

Kako bo potekalo prednovoletno Galaktično zvočno potovanje?

S pomočjo zvoka vas bom popeljala v vašo podzavest. Skupaj bomo odprli matriko in postavili svetlobne tahionske mreže. Aktivirali bomo DNK zapis, ki vam bo sprožil samozdravljenje vaših celic. Dotaknili se bomo zavedanja, kaj vse je mogoče in kako prestopiti v dimenzijo celostnega ozdravljenja fizičnega, čustvenega, mentalnega in astralnega telesa in odpreti dostop do večdimenzionalnega zavedanja.

Koliko časa bo potekalo prednovoletno zvočno potovanje?

Popotovanje bo potekalo 2 uri in vključuje PEH meditacijo, zvočno potovanje in zdravljenje.

Kdaj in kje?

21. December 2016 v prostorih PEH

Pričetek ob 19.00 uri.

Litostrojska 58c

1000 Ljubljana

Prispevek za Zvočno delavnico

33,00 € na osebo.

 

 

Zvočen vibracije za spremembe!

Podarite si novoletno darilo in vstopite v novo leto z novimi močmi.

 

 

×
Prijava na novice